Om mig

Denne side lukker snart. Se mine yogahold på Facebook (Yoga for Børn, Odense)

Marianne Larsen Vestergaard

Børnefysioterapeut  – Børneyogalærer

Min interesse for børneyoga

udspringer af, at jeg i mit daglige virke møder børn, der har svært ved at finde ro og mærke sig selv. Disse børn kan jeg hjælpe v.hj.a. min viden om børns sansesystem. Nogle børn har dog brug for nogle redskaber, som de selv kan gøre brug af, når de står i en vanskelig situation. Nogle børn har brug for at kunne navigere i en verden af konstante sanseindtryk. Nogle børn har brug for en pause fra alle de sanseindtryk, de får i løbet af en dag. Dette kan børneyoga hjælpe dem med.

Uddannet fysioterapeut

i 1997 og har arbejdet som børnefysioterapeut i mange år. Jeg har erfaring fra både almen-området og special-området.  Jeg har stor erfaring med motorisk urolige børn, børn med søvnproblemer og børn, der er for tidligt født (præmature).

Jeg ejer klinikken Sanse Motorik – det bedste til dit barn, Odense, Lumbyvej 30a, 5000 Odense C., hvor jeg dagligt undersøger og træner børn med sansemotoriske vanskeligheder.

I mit private liv er jeg gift og har 3 børn i alderen fra 10-15 år. Jeg har selv dyrket yoga i  ca. 20 år. Jeg er uddannet børneyogainstruktør hos Yogarollinger ved Helle Nissen og hos Blå Himmel ved Sisse Sigumfeldt. Jeg er RCYS Yoga Alliance certificeret som Børneyogalærer hos Lille Yogahus ved Emma Maria Vincentz.