Denne side lukker snart. Se mine yogahold på Facebook (Yoga for Børn, Odense)

Hvad er børneyoga?

Lad mig starte med at slå helt fast at børneyoga og yoga for voksne er to helt forskellige ting. Børn dyrker ikke yoga, de leger yoga!

Børneyoga styrker hele barnet og dets generelle udvikling. Børneyoga er med til at udvikle motorik, sansning, balance, styrke, koordination, kropsbevidsthed, selvregulering, opmærksomhed og koncentration. Børneyoga giver ro i nervesystemet, som ofte er på overarbejde pga. alt for mange stimuli i løbet af barnets hverdag. Kort sagt kommer børn, der dyrker børneyoga i bedre balance, både fysisk og mentalt.

Der er mange krav til børn i dag og de skal yde og præstere på flere områder – i skolen, i vennekredsen og ved fritidsinteresser. I børneyoga er der ingen konkurrence. Alle er ligeværdige.

I Børneyoga for børn i alderen 6-9 år, vil vi lege med åndedrættet, yogastillinger, yogalege, yogaeventyr, sange med yogabevægelser, parøvelser og afslapning.

I Helteyoga for børn i alderen 4-7 år vil vi lege med de samme elementer som i den alm. Børneyoga , men med fokus på heltens særlige evner. En helt skal være stærk, modig og i balance med sig selv, for at kunne hjælpe andre, der er i knibe. Dette øver vi os på i Helteyoga – og hvem ved – måske bliver børnene rigtige helte.

Der er plads til max. 8 børn på et hold.